mek da ©™


Dear diary,

Restoran Kak Yan Nasi Campur agak famous di Langkawi nih. Memandangkan ramai yang rekemen kata lunch kat sini best so projek jjcm langkawi diteruskan dengan berkunjung ke restoran tular ini. 

Restoran ni terletak di Jalan Ulu Melaka, Kg Padang Gaong. Besar kedainya dan memang ramai pengunjung! Yang silapnya kitorang ke sini selepas lunch hour. Dalam kol 2 gitu. So, kemeriahan lauk-pauk yang sering diperkatakan tu tak dapat la nak nengoknyaaa.. huhu tak pe la janji ada lagi lauk! Pengunjung pun masih ramai. Meriah!


Ikan bakar ada lagi.......... budu, tempoyak, cencaluk, sambal kicap... ulam-ulaman semua ada. Tak yah susah-susah nak cari budu kat Langkawi ni haaa!


Terdapat pelbagai jenis kerabu dan menu masakan kampung nya memang A. Patut la ramai review kata best. Dessert  dan pelbagai kuih-muih juga tidak ketinggalan.. yummehhhh :P


Kenyang perut senang hati!


must visit when u in Langkawi


recommended!


Bersambung......................


Till then, mekda

Restoran Kak Yan Nasi Campur
AddressJalan Ulu Melaka, Kampung Padang Gaong, 07000 Langkawi, Kedah
Hours
Closed ⋅ Opens 9AM Thu




Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...