mek da ©™

dear diary, on first birthday zara aritu bawa kids makan2 kat kedai makan upin ipin johor bahru. ni cawangan pertama di johor kalo x silap. baru je dibuka dekat BBU berdekatan jakel & angsana. kat KL dh byk kedai nih kan!

biasa la haikal peminat upin ipin so xnak lepaskan peluang bw kids dtg sini. saje nak test. hehe..


hmm buku menu yg sgt menarik. harus la gambo geng upin ipin. mahal nya boleh tahan. hak hak. 


ekceli kami nak cuba nasi ayam upin ipin, malangnya xde la pulak... apesal ek.. kat menu byk senarai tp bila order not ready. mood sedih :(

so think positive coz kedai ni baru bukak.. byk benda kena setting. pekerja pun x brapa ramai lg. layanan sedikit kelam kabut sbb ramai customers. 



ayam upin & ipin haikal punya. 


gaya tu penting hehe


air bandung mek punya dikebasnya huhu


birthday girl comot gigit candy


my portion, nasi lemak sambal sotong. nak mkn nasi ayam not ready pulakkkk.. hubby punya terpaksa cancell sbb malas nak menunggu lama sgt. hubby order nasi lemak rendang hmmm whatever.. 


haikal punya patutnya fresh apple tu..pastu sebuk nak tukar ngan mek plak. memula nak oder tembikai laici not ready la jugak wehhh..huhu


suasana


the bills. kat sini byk jual barangan upin ipin tp tak beli pun sbb haikal dh x minat sgt ngan barangan upin. dia dok giler kat iron man , superman, spiderman, batman, ultraman dan segala man lah hahaha


kena paksa bergambar. hahahaha


dah xnak .. majuk eheeee





kat sini nk oder kena tulis sendiri. ok tu je my review. hehe. 

kedai makan upin & ipin johor bahru. jgn lupa dtg k!

Labels:
Reactions: 
2 Responses
  1. sekali je gi kat mydin melaka pertengahan tahun lepas kot. mahal! and yg paling aida geram... 4-5 order semua takde grrrrr... yg ada semua yg kita tak nak... da anak-anak excited nak makan situ, order jer la...


  2. Myna Amyn Says:

    saya order nasi Ayam UI dan Ayam Goreng UI. Dua2 ketul isi ayam tu lebam. nampak sangat dah lama frozen. toilet kotor. Harga memang mahal.