mek da ©™

Dear diary,

Kopitiam la sangat hihihi!!
Bila kak mek breakfast di rumah tapi acah-acah berada di cafe atau kopitiam bertemakan klasik gitueww.. hahaha

Suka ati ko la kak mek asalkan ko bahagia ye idok?

Emmm... sejak setahun dua ni kak mek gemarkan pinggan mangkuk klasik.. nape eh?

Adekah faktor usia?

Terjebak?

...... atau pengaruh media sosial hahaha

Jawab sendiri kak mek :P

Till then, mekda.

Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Eh ada lagi gambo merendek malam minggu di bandar JB with my loving family.



keep calm because family come first 


love you all............


Till then, mekda.

Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Jalan-jalan ke Aeon Mall yang baru di Bandar Dato' Onn JB. Aeon mall ke-6 di johor kalo tak silap kak mek. Belum sampai sebulan beroperasi rasanya... 

layankan gambo posing-posing saje... :)















Cuci mata @ DAISO







tuan tanah gemuk pendek haha!





kidzoona pun aderr... 


till then, mekda.

Labels: , 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™


Dear diary, 

Santai-santai dekat Mini ICT bandaraya johor bahru a.k.a ICT garden MBJB.
Posing je la keje kohkohkoh.

Sila abaikan penampilan zara di kala itu hahhahahhhh..... elok2 pakai baju kurung, kain ntah ke mana! hahaa...

Orang suh pakai jeans jek ngan tshirt, tak mo.. nak berbaju kurung... tapi pakai suar trek kat dlm adoi zara.........oo mek zara.. susah nauuu skang ni... uhuk3

Layan gambar je la ye :)





maa.......... miss u









orang kata kalo nak nampak kurus sila posing silang kaki hahhahaha











acah-acah candid budak 2 org ni



this place best outdoor for family.....................


cuci2 mata..........


santai malam feeling-feeling ICT Shah Alam kakaka


Till then, mekda.
Labels: 0 comments |
Reactions: