mek da ©™


Dear diary,

Alhamdulillah tahun ni encik suami ada buat korban jadi adalah aktiviti di pagi raya. Tengok orang melapah lembu ehek...




Pagi raya tak pakai baju raya pun... pakai blouse & skirt haa gitueww.. hahah.. x kuasa nak bersaloma bagai hahahahaa.. kena kejar lembu baru tau koh3



menunggu masa untuk dikorbankan


Tahun ni buat korban di kg belah suami di Pasir Mas




Alhamdulillah selesai urusan penyembelihan lembu korban


first time tunggu orang melapah lembu sampai settle! biasa balik tunggu kat umah jek haha









tengok tu, sampai haikal dah bosan menunggu kekkeke


dah mula buat perangai mengalahkan adik kekkekeke



selesai semua bahagi- bahagi daging... dalam kol 3 gitu gerak balik ke rumah parents kak mek, berkumpul di rumah adik


daging goreng fresh by akak ipar



my mum buat kari ayam utk di makan bersama roti jala


my mum goreng daging


my mum buat lontong


oder roti jala


sambal bilis my mum..


sup & singgang daging my mum tiada dalam gambo........ rupanya banyak menu yang tak sempat di snap hehehhe...


eh eh semua my mum yg buat nampaknya hahhahah....apa2 je la!

selamat hari raya aidiladha :)

Till then, mekda.



Labels: ,
Reactions: 
0 Responses