mek da ©™

sempena hari jadi yg ke 28 nih, xde hadiah special, xde kek 4 tingkat, cuma g makan2 jek. haha. kali nih nak try menjamu selera kat restoran kenny roger rooster...aik tul tak eja. hoho. mari kite terjah KR tebrau city. jom.


tgk menu dulu k. korang biasa order ape ek kat sini? cheesy chicken tu ok tak? amik satu huhu


yg nih nampak sdp gitu, so order yg nih jgk


jom makan


ayam panggang yg bolehlah tahan...


cheesy chicken, haih xsama lak ngan gambar kat menu..hehe


nasi kureng cikit ;)


jgn ketawa...kek sekeping untuk orang tua...haha


haikal nak jgklah mama


kontrol cun gitu


papa dh lama tak enter frame, malu kunun


erkkk...


kenyang sudah, tp blk umah lapar lagi...tolonggg!!


yg pastinya muffin nih sdp gile. nah tinggal satu sape nak? hehe ;)
Labels: ,
Reactions: 
10 Responses
  1. Eliss Says:

    happy belated birthday :) syok laa tu dapat makan2 .


  2. waah bermakan2 lak smbt besday..best aa tuuu! ^_^ tgk n3 ida ni, baru teringat akak lum lg blanje en suami sempena besday dia..hehe..bkn ape, tertangguh sbb si ayep tak sihat msa tu, bila dh lama sket, lupa suda..hehe..


  3. hepi belated birthday!!
    sedapnye makanan2 tuh!!yum yum~


  4. ladyBEErd Says:

    waaa....mkn2 smpena besday....
    nyum nyum nyum
    windu laks ch0c muffin dier yg pns tue....huk huk huk


  5. Mag Says:

    dulu masa study g kr semata2 nak beli muffin.nak~


  6. mek da ©™ Says:

    elis, thanks..syiok abisss


  7. mek da ©™ Says:

    kak ina, ok weekend nih leh la akak banje..eee


  8. mek da ©™ Says:

    nafira, tq.......jom g mkn


  9. mek da ©™ Says:

    wani...sdp gile muffin dia kan..aku suka banana


  10. mek da ©™ Says:

    farah, bagus2 semangat waja tu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...