mek da ©™


Dear diary, 

Perniagaan Haji Ismail Group, sebut je mesti orang akan terbayangkan coklat ! Pinggan mangkuk bla.. bla.. bla..



Ok ni Kompleks HiG yang baru & lagi besar.

Plan asal nak shopping coklat hari ketiga sebelum balik. Tapi tak bolehhhhh... hari tu dan tang tu jugak kena masuk. Konon nak survey je dulu tapi dah tak macam survey je gayanya. Macam-macam coklat ko angkut mek hahaha! Arghh gila arrr :P

Ikutkan semua kedai nak masuk dan hari-hari nak pegi kedai coklat kikiki.


First pegi HiG yang tempat baru & lagi besar tu... 



acah-acah memilih ker tu? ahakss



try coklat kelapa ni... manis leting weyyy




Hari esoknya pegi lagi HiG yang tempat lama punya. Kecik sikit yang ni tapi ok la... lagi banyak pilihan berbanding kedai-kedai lain. 


Tutup mata!!!


Kat HiG ni mek beli coklat, losyen gamat, kain batik, kain pelikat, t-shirt dan ade la sikit barang dapur. Bajet tak berapa banyak ahaksss.. beli coklat je lebih sikit kahkah. Pinggan mangkuk tu tengok-tengok je huwaaa :P



Eh sempat lagi posing tepi jalan. 

Dah penat pusing tempat shopping, singgah surau berhampiran Medan Selera depan Kompleks HiG yang baru. Ok nextttttt.................. ke mana pula agaknya ye!! Stay tune guys :)

Till then,
Mek da




Labels:
Reactions: 
1 Response
  1. - dieyana - Says:

    sedaknyo cekelat..moga2 tercapai impian nk g borong cekelat..;-))


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...