mek da ©™

Dear diary, 

Nak lagi fun, kami sewa basikal kat Lexis aritu. Jadi boleh la pusing-pusing kawasan hotel. Ala.. kami pusing kawasan persekitaran bilik jee heee. 


Banyak pilihan basikal. Topi keledar keselamatan juga disediakan tapi kami tak amik haha. Nak pusing satu hotel tak bersempatan sebab budak dua orang ni tak sudah-sudah nak terjun kolam.

Bayaran 1 Jam = RM10/basikal
Setengah jam = RM5/basikal

Tapi! Korang kena letak safety deposit RM100

Jelas? hehe




Info dari FB: Lexis PD
Kami turut menyediakan penyewaan basikal,
🚲 1 hari/malam RM25 (Deposit RM100)
✔️Datang, ambil & pulang di office kami,
✔️Sila sediakan deposit semasa proses sewa
✔️Deposit akan dikembalikan jika tiada kerosakan pd basikal yang disewa
✔️Deposit anda akan di 'hold' jika terdapat kerosakan pd barang kami serta balance akan dipulangkan



Sambil-sambil tu posing seposen hehe



Rasa tak puas jalan-jalan sekitar hotel ni.. rasanya tak semua tempat kami round cehhh...

Sweet memories...........................

Till then, @mek_cda










Labels: ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...