mek da ©™
Dear diary,

Berhabuk, yeee berhabuk!



Ya Allah, rindunya mek pada blog ni. Berhabuk sudah!!! Last apdet bln Mac yang lalu. Lebih 4 bulan weyyyy... biar betik ko jahhhh ahakss. Serius kak mek winduuu.

Tak tau nak mulakan mcm mana. Bila dah lama tak apdet citer ni rasa macam berserabut sikit. Ye la... terlalu byk gambo and story nak kena tepek kat sini ececehhhhh koh3.

Rasanya citer bff datang jjcm version 2 ke JB pun belum settle tulis kat sini. Tu belum citer pasal hari raya kahkah!! Kak mek akan cuba apdet sikit2 ekkk.. eh ade ke org nak baca? hahaha... berangan la ko mek.

Berbalik pada tajuk, Mek Da ke Langkawi 2018.. wahhh nampak poyo sikit tajuk tu hikhik. Langkawi je pun belum oversea. Yee.. mek akan apdet citer ke Langkawi dulu la nampaknya. Dah berkulat dah semua gambo2 tu hehehe. 

Seperti biasa, mek akan apdet ikut tajuk tempat mana mek jln2 kat sana. Utk permulaan ni, mek story secara ringkas dulu la ke mana mek pergi masa kat Langkawi aritu. Yang benonya kak mek ke Langkawi untuk MAKAN! jjcm kata kooo :)

Kak mek ke Langkawi pada 26 April 2018 (Khamis) selama 4 hari 3 mlm. Check in khamis, ahad pagi bertolak balik. How fun with my family............. 

Antara tempat yg kak mek kunjungi kat sana.. ala korang dah selalu pergi, kak mek nih haa baru terkedek-kedek nak ke sana so bagi chance la ye haha :P

#JJCMLANGKAWI2018

  • Beras terbakar & Kota Mahsuri
  • Langkawi cable car & oriental village
  • Dataran Lang
  • Hafiz Rojak Pantai Kok
  • Kak Yan Nasi Campur
  • Kompleks HiG 
  • Laksa Ikan Sekoq Airport
  • Muzium 3D Art
  • Nasi Dagang Pak Malau
  • Nasi Lemak Kelibang
  • Pantai Cenang
  • Pasar Malam Bayas
  • Pasar Malam Kuah
  • Roti Canai Blackpepper
  • Underwater World Langkawi
  • Medan Selera HiG
  • Kedai-kedai coklat lupa nama
Insya Allah, akan apdet story satu per satu. Tak tahu bila akan datang mood rajin itueww hahaha!

Up dulu sekeping dua gambo poyo. ngeeee :P 

haa tepukkkk

Till then,
Mek da

Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...