mek da ©™

Dear diary,

Alhamdulillah, ketika berada di Port Dickson baru-baru ini kak mek sempat lah merasa char kuey teow yang dikatakan agak famous di PD ni. King's Char Kuey Teow! moh lerrr kita try..............


Agak havoc suasana malam di sini... siap ada band nyanyi lagu best2. Memang sentiasa full house katanya di sini.


Ruang makan yang luas. Nak makan area 'open' dah penuh.



katanya top menu.........


refresh!


sambil tunggu char kuey teow sampai kita kudap-kudap ni dulu


order char kuey teow udang special jee.. hee


sedap weh... not bad la...!


mak dan anak-anak makan nasi goreng udang... berlambak udang diaaa... lebih 5 ekor kottt... fresh lagi


Alhamdulillah recommended!


Pilihan char kuey teow di sini.. information ni kak mek amik dari website King's Char Kuey Teow.

Lain-lain menu:-






Kalo tak silap, stall satay kajang pun ada kat sini... nyesal tak order heeee

So, come and makan-makan di sini ok!

Till then,
@mek_cda


King's Char Kuey Teow
Address402, Si Rusa, 4, Jalan Pantai, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan
Hours
Closed ⋅ Opens 4:30PM
Reservations: wasap.my
Phone017-633 3644


Labels: ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...