mek da ©™

Dear diary,

Selesai jalan-jalan tengok burung unta kitorang gerak ke Pantai Teluk Kemang pula. Memandangkan time tu dah tengahari buta hampir-hampir jam 12 tengahari maka aktiviti amatlah terhad. Santai kejap je tepi pantai. Yang penting dapat posing jap hahaha!!!!


Banyak gerai jualan sekitar pantai ni... baju-baju, gerai makan........ mcm-mcm hadooo
Mek zara beli boyan... stand by utk mandi pool katanya :P


Kat PD ni banyak pantai.. tapi Teluk Kemang ni adalah antara pantai yang paling popular. Tak sempat nak pegi semua pantai yang ada hahaha!

Bergambar kenangan dulu ehekkkkk.............


i need vitamin sea


Nampak tak........... tak ramai lagi orang mandi-manda time ni sebab waktu tengahari kotttt... tunggu la petang sikit konfemm havoc kannn hikssss...






Berhampiran tepian pantai terdapat banyak kedai-kedai makan viral. Antaranya Kedai Nasi Ayam Pasu Terlangkup ni. Tak sure mula berniaga jam berapa tapi time lalu tu kedai tutup heee.


BEACH........ best escape anyone can have

Till then, @mek_cda


Labels: ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...