mek da ©™

Dear diary, sambung lagi shopping coklat. Maklum ler esok dah nak balik ke sarang huuuu. Kali ni menerjah ke beberapa bijik kedai. Kira banyak jugak la kedai yang kak mek jejak hari ni. Sampaikan lupa nama kedai sebab banyak sangat mek duk kuar masuk haha. Yang pasti HiG tu mesti repeat. Masuk lagi HiG yang kat tempat lama. Berhadapan dengan HiG lama ni ada pasaraya Langkawi Saga. Kat sini pun ada macam-macam pilihan jugak. Huuu feningggg!


Lupa pulak ni kat mana... rasanya kat HiG lama (Cawangan 1 di Jalan Pandak Mayah)


HiG ni kecik sikit berbanding Kompleks HiG yang baru tuu...


cuci mata jekkkk... ahakss



ini pun dah lupa kat kedai mana haha..


Dekat jeti kuah pun ada jugak shopping coklat tapi tak banyak pilihan kat situ. Setakat nak buat tambah-tambah last minute boleh laaa...




Ok lah episod shooping sudah abis.. nanti kak mek citer ye beli apa kat Langkawi ni... sikit jeee tak banyak ahaksss! Till then, mekda.


Bersambung...............

Labels:
Reactions: 
1 Response
  1. aisyah elsa Says:

    nak jugak pepero tu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...