mek da ©™

Dear diary, sebahagian ole-ole dari Langkawi. Coklat!!! Tak de la banyak sangat beli coklat. Beli yang rasa nak makan je. Kalo ikutkan nak beli semua!!! Memang gilerrr ahhhh


Stok coklat simpan dalam peti





nyesal pulak tak grab pepero banyak2


mangga harum manis beli kat Perlis


nampak je buah tak berapa cantik ni.. tapi manisnya Ya Allah


sedapppp!


lupa pulak berapa sekilo sbb citer ni dah lama khennn hahhahaa



ade la beli minyak gamat sikit-sikit. beli banyak-banyak pun buat apa kan



magnum yum yum


beli magnet dan keychain sikit-sikit. sekadar tepek di peti sendiri muhahhaha


sudu sikit-sikit haha


untuk cikgu anak-anak... mak pack mcm ni



mak punya. coklat bounty tu tak best. manis sgt oiii.. ingat best. Emm kelapa



paling suka! whittakers




ok kredit to bff #cikumidhia (artis ni) hahhaahahah...ini yg kasi pada dia...

Ade la sikit bagi budak-budak office.


Tiada dalam gambo..................... T-shirt Langkawi beli dekat anak-anak, anak sedara & untuk diri sendiri. Kain pelikat dan kain batik pun tak snap gambo kahkah. T-shirt lepas beli terus pakai kat Pantai Cenang. Beli jugak kain batik untuk pengasuh budak-budak ni.

Kan mak kata mak tak shopping banyak pom. huhu.

Ok janji!!! ini entry last untuk Langkawi. Jangan marah ekkkk... tq yg sudi baca celoteh dan citer merepek dari mak. eh kejap mak. kejap kak mek... kejap mek da... mana satu niiii!

My name is Mekda

Till then, mekda.

Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...