mek da ©™

Dear diary, kesinambungan daripada entri sambutan harijadi bersama BFF mek da. Nih mek nak review sikit pasal Puncak Mutiara Cafe di mana cafe nih terletak di area Tesco Kota Bharu. Ok la tempat ni.. signature dish kat sini ialah nasi briani dan western food.

Malam tu antara yg kami order ialah bukan nasi briani tau tapi.. roti arab gulai ayam kampung, roti benggali sup kambing, fish and chip, satay ayam dan daging. Minuman pula laici kang, honey lemon & jus buah. Harga boleh tahan jugak tapi berbaloi.. hehe.


selit sikit sambungan entri sambutan birthday bersama Bff, hadiah daripada Zura, nutella brownies yg sgt2 sedap. TQ!!


gift dari Zura & Dyra. 


Momento 30 April 2015


"the menu"


antara yang kami order.. makan sambil bersantai mmg syiokkkkk!!!





sampai berjumpa lagi dear Bff!!!

Labels: , , , ,
Reactions: 
1 Response
  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/