mek da ©™


Dear diary, 30 April 2015 momento terindah dicipta bersama Bff apabila kitorang yang dah lama xbersua dapat celebrate birthday ke 33 bersama-sama.

Zura, Dyra & Sue... best sangat jumpa korang malam tu. Akhirnya menjadi jugak plan kita! Mini Gathering geng2 BFF zaman sekolah menengah. Geng 5 Sains Kejuruteraan, SMK Mahmud Mahyiddin 1999.

Kitorang sepakat lepaking di Puncak Mutiara Cafe Kota Bharu berdekatan dengan Tesco Kota Bharu. Dekat je ngan umah... jimat masa heeee.. Nasib mek balik kampung time cuti hari pekerja aritu.. kalo tak susah jgk nak gather2 nih. huhu


Dyra, my bff sejak zaman sekolah rendah lagi. Sue jugak sahabat sejak sekolah rendah cuma Zura je kitorang kenal masa sekolah menengah. Alhamdulillah, persahabatan kekal hingga ke akhir ini.


Yang bestnya birthday kitorang masing2 jatuh pada bulan APRIL thats why mcm best je celebrate sama-sama. Cuma Dyra je birthday bulan February. Thanks juga pada Dyra sbb sponser kek birthday bertemakan HELLO KITTY yang sangat2 comel kiut miut gitu!! Ye, memang mek peminat no 1 hello kitty hehe.


Kebetulan pada tarikh 30 April ialah birthday Zura, so kemain semangat lah ye potong kek hehe.




Paling best pada hari tu kitorang bertukar-tukar hadiah.  So sweet!! haha







Sue dapat hadiah daripada mek. hikhik. Harap Sue ok dengan hadiah yang tak seberapa itu!!




Ehem-ehem, birthday girl :)




Rasanya pada mlm tu meja kitorang yang paling kecoh..bergambar dan posing tak berhenti-henti. Hahaha layankan. Kesian adik waitress kena jd camerawoman kami. TQ dik hahahaaa..










KORANG!!!!! harap2 dapat gathering dan sambut birthday macam ni lagi ye di tahun hadapan. Insya Allah. Next plan... holiday with BFF. perghhhh......... bilakah? jeng jeng jeng plan dan terus plan sampai sukses kikikikiki :)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU ALL AND ME TOO. hikhik

Labels: , ,
1 Response
  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/