mek da ©™

Dear diary,

Kisah dari dapur mek cda sepanjang minggu ini... agitchuuuu haha.












Till then, @mek_cda


Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Corat-coret balik kampung. Simpan untuk kenangan.













Love my  FAMILY...

Till then,
@mek_cda


Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary, 

My favourite sangat ni, kopi ais klasik hikhik. Dengar citer kopi ais dekat Restoran Lakopi Giant Extra Taman Suria padu beb.


Moh ler cuba. Kita tak mampu nak minum kopi stabak. Kita minum kopi klasik je... wahhh hahahahaa...


Slurrppp dia lain maciamm beb


Kena pulak dengan kopi bakar dia perghhhhhhh


Padu......padu....... :P

#coffeehunter

Till then, @mek_cda

Labels: 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Dah bape kali parking resepi viral ni. Kali ke 40 baru try buat haha. Jom cuba.

Resepi Telur Rebus Air Asam


Bahan-bahan:-

3 Biji Telur - direbus
Cili Padi secukupnya
Bawang merah - dihiris
1-2 biji tomato - potong dadu
Air asam jawa
Belacan 
Limau nipis
Garam 
Gula
Aji jika suka
Air suam secukupnya

Cara-cara:-

Boleh rujuk bideoo hehe...


Till then, @mek_cda

Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™


Dear diary,

#daridapurmekcda

Till then, @mek_cda
















Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Weekend yang tak tahu nak kemana... jalan-jalan pusing-pusing Kampung Kong Kong. Singgah di Jeti Kong-Kong amik angin laut. Kong Kong kauuu haha!



Kat sini ada gerai makan, korang yang suka makan seafood boleh la ushar ushar restoran seafood kat sini ye. 


Korang juga boleh naik bot pusing-pusing kawasan ni



Santai-santai dekat jeti ni sambil posing hohooo


Ehhh... ada buai



Laju... laju buaiku lajuuu







Kat sini juga ada chalet terapung yang femes tuuu.. retis pun dah ada stay kat sini tau. Harga uolss boleh rujuk dekat Kong Kong Chalet Terapung Pasir Gudang.



Yang benonya Kong Kong ni dikenali sebagai PORT MEMANCING. Korang yang bermalam dekat chalet terapung ni boleh la santai-santai stay kat chalet atas air, boleh memancing, ber BBQ bagai... gitchuuu

Koraoke dalam bot pun ONZ uolsss


Kami? posing la ape lagi hee



Minum dulu...........



Eh banyak pulak gambo hakakkk pose.

Till then, @mek_cda













Labels: , 1 comments |
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...