mek da ©™
dear diary.. ini cerita last week. biasa la friday punya lunch..happy hour with bff heheeeee.. aritu kat opis ade buat mkn2 utk majlis tahlil so perut dh kenyang sikit. ape lg terus plan nk mkn dessert. my bff suggest  LA Gourmet dessert sbb dia kata kat situ ade dessert sdp2 & lain dari yg lain. so ape lg teringin la nak cuba.


kedai ni terletak kat jln kuning tmn pelangi. kitorang pegi 4 org. masa mula2 duduk kat meja tu waiter dia dtg nak amik oder & explain kat kitorang yg menu kat sini NO PORK ok. Hehee... was2 jugak nak mkn kat sini ekceli... tapi ramai jugak muslim dtg sini. 


strawberry


kiwi


mango


french fries buat kudapan


kalo dtg sini i suggest you all oder yg ni.. kalo tak silap rege yg ni RM35.90 dan boleh mkn 4-6 orang. mmg berbaloi sbb buah nya sgt2 fresh weii...


kalo tak abis leh tapau lagi. ais byk sgt kan. tak abis nak mkn hahaaa..sampai banjir mangkuk tuuu..heee.. kalo nak sdp lagi masa mkn tu mintak susu pekat atau susu cair campur dgn ais tuuuu..rasa lemak2 manis masam2 gitu heeeee.. satu hari sejuk je rasa sbb telan ais byk sgt. grrrrrr

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses