mek da ©™

Dear diary,

Pantai Cenang, Langkawi.

27.4.2018 (Jumaat)


Sorry korang, asyik spam dengan citer Langkawi je hahaha! My diary hokkehhh :P



Budak-budak suka boleh main pasir.. nak mandi tak boleh! kenapa? time tu matahari masih kat kepala... malas nak layan kkekekek








Masa kitorang pegi sini, ada event apa ntah.. rasanya games bola pantai. Mek saleh dan mat saleh kemain ramai. Ade liputan dari Astro. Huh boleh cuci mata hahahaha!!


Luas pantainya............ tenang. Cuma bagi pendapat kak mek pantai ni agak sesak dan ramai orang. Happening sangat uolss! Sampaikan tak jumpa jalan keluar hahaha. Kedai-kedai pun banyak di sekitar pantai ni. Lagi best sebab ada Uptown!


motor sape tu?


pinjam ye tuan!



depan hotel tepi pantai



kemain my maa and abah kuikui



sesi poyo...........


Keindahan pantai.........

zai zai zai zai


Bunyi desiran ombak umpama degupan jantung yang berzikir tanpa henti.


Buih-buih di tepi pantai begitu banyak tetapi hilang begitu sahaja... sia sia


kadang-kadang nampak dua warna air yang berbeza.............


meneliti garisan antara langit dan laut.....


ia nampak nyata tapi mustahil untuk aku ke sana........  sedangkan langit dan bumi dahulunya satu.


Sebab tu aku suka pantai......... sambil belajar bersantai-santai.......

Don't worry beach happy

Cewahhhhhh!


With my love..........


Kenangan tercipta,

bersambung........................................

Till then,
Mekda





Labels:
Reactions: 
1 Response
  1. - dieyana - Says:

    sedak dio g langkawi...teringin juga nak jln2 langkawi satu family....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...