mek da ©™

Dear diary,

Yayy! Akhirnya cita-cita nak memiliki pot enamel biru ni tercapai jua haha koya kak mek... periuk je pun kak mek oii...


Set 4 biji pun jadi la buat ubat orang kata huhu......  periuk wane cream kecik comel lote tu pun kak mek grab........ 

Tak cukup dengan tu....... dulang klasik tu pun kak mek sambar muahahah... ahhh pening


Hasil tangkapan Periuk & dulang klasik beli kat rantau panjang, tupperware donat, sudip2 & kole besi tu beli kat eco pasir mas kohkoh


eh, ada pinggan klasik bunga kangkung? mana dapat tu? Teko klasik pun adeee


haaaa amik ko......... semua ni nak angkut masuk bonet kete.... harap2 laki kak mek tak membebel hahhahahhaaa........




nih haaa... pinggan klasik corak bunga kangkung idaman kak mek........ akhirnya dapat jugak hasil buruan kak mek... maa kak mek yg kasi... pinggan ni arwah nenek yg punya...sukanya lahaiiiiiiii


periuk biruku lalala........



cute kan corak nya.......vintage sgt uollssss


ok dah boleh tido wakaka

Till then, mekda.

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses