mek da ©™

Dear diary,

Hatiku berbunga-bunga ✿✿✿ cewahhhh.... craving satisfied! yeahaaa...
Amboi amboi gembiranya kak mek.. jgn happy sangat k :p

Sejak pinggan mangkuk comel ni viral kat media sosial, kak mek hanya mampu tengok je sebab kedai yg diviralkan tu kat central market KL!

Tapi......... dah ada kat JB hokkehh! Maka sabtu aritu bermulalah misi pencarian  pinggan viral di Giant Tampoi, JB. Bagi yang belum tahu, jualan ni diadakan sebulan bermula 10 september hingga 9 oktober... tempat di pintu masuk giant tampoi...ala kat lobi luar tu jekk... senang nampak hehe. Tak ramai sangat pun orang datang.. may be time kak mek pegi tu orang tak mula dtg lagi... tapi masa tengah2 pilih ramai pulak terjebak kohkohkoh...


Rambang mata...... tapi sayang corak yg dh cop cop tak de pulak... yelah before dah survey2 kat online... dtg sini ingat ada... rupanya dah sold out... penjual tu ckp 'you dtg lambat sgt' kehkeh. Kalo nak kena cari kat central market KL hoohooo


Makanya pilih lah corak yang lain.. byk lagi oii corak cantik2.. ko mabuk je tu... rasa macam nak semua!!

Harga bermula dari RM4 - RM25..... setakat aritu laaa... harga sudu RM2






Piring ni cute jek... 



sambil pilih sambil larang budak ni takut dipecahkannya pinggan mangkuk ni... haihhh tak fokus mak dibuatnya hehe..

pilih-pilih...










Akhirnyaaa... ini pilihan kak mek.. cantik ke idokkkk


Tetiba berangan nk hidang nasi ayam hahhahahaha


yg kaler grey tu adik kak mek punya....


hasil tangkapan kak mek aritu berjumlah RM 52
Ok la tuuu...tak sampai beratus kan hahhaha.... susah bila ade hobi habiskan duit nehhhh
Yang pening sekarang, mana nk simpan benda2 ni semua... nak kena beli rak cantik nih... haa ni la masalah dia, ade brg xde rak pulak kikiki.......... kena menabung beli almari cantik kak mek oiii.

Apapun, kak mek dah lena tido... my pretty plates is around hoho 

Till then, mekda.

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses