mek da ©™
hari ni umur haikal cukup satu tahun 2 bulan. patutnya mek kena bwk haikal g klinik utk check up arini. tp mek pospon esk la bawak. aci tak? huhu. smlm punya la bangang. huh cian kena bangang sebijik. kete buat hal. pagi-pagi buta enjin tak nak hidup. dah la ready nak kuar g kje. nak kena hantar haikal lagi. motor pun buat hal jgk. ape la malang nasib. muka dh mencuka. last2 encik suami tak gi kje. panggil mekanik tarik kete. repair dlm 2 jam. melayang RM 360 (bkn duit mek).
Labels:
Reactions: 
5 Responses
  1. MAMASYAZA Says:

    memang le..selalunya pepagi time kita kalut2 nak hantar anak kesekolah/ke umah ngasuh..mesti terjadi perkara yg tak diingini...harap bersabar...jgn mencuka..nanti tak cute..hehehe


  2. ayat yang best tu..

    duit melayang... tp bukan duit mekda..


  3. mamalieyna Says:

    aci ke gitu..kalo kt tmpt akak ni, harus kena marah ngn misi sbb tk inform awal2..huhu..


  4. ..nOj.. Says:

    hehehe motor ngan kete duk pakat ke nk rosak tu. cian la yek


  5. pakai motor/kete mmg cam tuh.. kena slalu standby.. sbb 'mereka' nih kalo nak wat hal x bg hint dh..:)