mek da ©™

mek ketawa mengekek-ngekek bila tengok aksi haikal tengah teruja dengan bayang-bayangnya sendiri. hahaha. sempat lagi tuh mek tangkap gambo. hai bangun jek dari tito mek ingatkan dia nak g mana. rupanya tertarik dengan benda nih. pastu dia perasan dan ketawa sorang-sorang. tuh yang mek nak gelak sama. haikal...haikal...itu bayang-bayanglah sayang.




mesti haikal tengah pikir nih..ape benda la nih yang mcm dia sendiri nih...hehe
Labels:
Reactions: 
23 Responses
  1. Mek Rose Says:

    salam singgah n salam kenal
    comelnye..main ngan bayang2
    sy pon tergelak ni ha tgk..ehehhe
    mcm2 kan ragam anak..:-)


  2. hahaha...lawak la abg heykal ni..men bayang2 yg ikut je apa bg heykal buat eh! ..apa la yang difikirnye tu..hehe..

    ooo bangun tengahari eh, siap ada pancaran matahari tu! :p


  3. Unknown Says:

    ekekeke!! comellah! :)


  4. Mag Says:

    hahahah..mesti die ingat kawan die kan=p

    comel~


  5. ..nOj.. Says:

    hehehe kelakar betul. kalau kt cermin mesti lg real kan


  6. aCik Anie Says:

    hehe..klakarnya.. jgn dia tumbuk bayang dia sdiri dah...soronok tgk budak2 tgh membesar mcm-2 ragam..


  7. kekekke.. kiutnye main ngan bayang2..


  8. Eliss Says:

    alahai, pandainya main bayang2 :)


  9. mek da ©™ Says:

    rose: slm kenal jgkk..awk pun gelak ehh..eee


  10. mek da ©™ Says:

    mamalieyna: tu la kak oi..lawak noo


  11. mek da ©™ Says:

    eida: leh jd menantu u tak??? eee


  12. mek da ©™ Says:

    farah: tuh la perasan toii


  13. mek da ©™ Says:

    noj: kat cermin xnak lak dia main..ee


  14. mek da ©™ Says:

    cik anie: tu la psl


  15. mek da ©™ Says:

    nafira: kahkakahhhhhhh


  16. mek da ©™ Says:

    elis: aduhhh... anak aku niii


  17. he...he...kelako betul...pandai dia wat permainan baru ek...sungguh kreatip


  18. jom wat pop up window senang sikit kengkawan nak wat komen kar entry u tutorial ada kat blog saya


  19. mek da ©™ Says:

    mama aqish: lawak kan.haha


  20. mek da ©™ Says:

    mama aqish: lawak kan.haha


  21. mek da ©™ Says:

    mama aqish: pop up cam ne tuh..nati sy tgk


  22. ladyBEErd Says:

    skali tgk...mcm gmbr dlm penjara laks....huhuhu...
    semakin nakal la abg haikal nie...


  23. mek da ©™ Says:

    wani: mmg laaaaaaa..eeeee


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...