mek da ©™


mek nak ucapkan selamat pengantin baru dan happy birthday kepada kawan sekampung mek iaitu cik misi salyuni yang akan berkahwin dengan abang askar pilihannya hari ini. huh stop dulu, tarik nafas. kehkeh.

cantik pilih tarikh kawin ye long. di harijadi tuh. so mlm nih dapat hadiah istimewa eh? hahahaha. ape pun semoga kekal ke anak cucu la ye. kak da xdpt balik. adoi tulis kat sini mcm la dia dapat baca blog mek nih ye. al maklum tgh sebuk2 bersanding. hihi.

ape pun, mmg kena la. cik misi ngan abang askar. ops, encik askar. kekanda di medan perang, adinda di medan...sambung sendiri le.
Labels:
3 Responses
  1. mamalieyna Says:

    hehe..memang sesuai..! selamat berkahwin kawan mek da!

    *ida, akak nk tukar template 3 column gk la..bila upload video takleh view..pasai pa taktau, ada kena mengena ngn template kot, sbb sblm ni key je..cadangan template?..hehe..ida kan expert! ^_^


  2. ..nOj.. Says:

    slamat pengantin baru gak kawan mekda. adiah ape tu nk dpt mlm ni? heheheh


  3. Mama_Aqish Says:

    hu..hu...selamat mendirikan rumah tangga....semoga berbahgia selalu..