mek da ©™
dear diary, ekceli dh lama buat overall scan utk kandungan nih. skang dh masuk 33 weeks. Insya Allah 7 minggu lagi kuar lah anak kedua!! masa buat overall scan tuh, kandungan br mencecah 7 bulan. alhamdulillah semuanya sihat dan normal. kepala dh kt bwh, air ketuban normal, placenta normal cuma yg menjadi persoalan girl or boy? hehe. x kisah la kan girl or boy. janji semuanya sihat, cukup sifat dan normal. kalo ikutkan ramalan doktor rosli from poliklinik biosucinas, mek bakal menimang baby girl! sbbnya x nampak bird dan flat aje. xtau la takut terselindung dan bersembunyi. perasaan dh happy sgt la nih... harap2 la betul kata doktor rosli. tapi kalo ditakdirkan kuar baby boy nak buat camne..terimalah seadanya hehe. yg bestnya, barang2 baby majoriti beli yg kaler pink nih weh. dh excited sgt katakan. kalo boleh semua nak yg baru padahal haikal punya still ok lagi kecuali baju2 dh lusuh. emm.. mana yg boleh recycle so guna lah lagi. jimattt! tapi masa shopping baju baby aritu mek rasa lagi byk dari 1st shopping masa nk dpt anak pertama dulu. mak aiii... sabor ajek lah. sampaikan baldi pun kaler pink kikikiki :) gambo scan kat atas tuh x clear sgt sbb amik by henpon cap ayam :P scan 2D and 3D tapi print 2D.
Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses