mek da ©™

dear diary.. huhu amik ko mcm2 gambo aku tepek dlm satu post hahaha.. malas punya psl tp gambo berlambak dlm henpon syg plak tak tayang2 kat diary ku ini heheee... kat ats tu gambo ESP shaklee mek bg hadiah kat ma mek masa blk raya aji aritu..bg dia try mkn sbb asyik ngadu gastrik jekk.. ESP ni baik utk gastrik jugak kan???


kepok lekor satu peti ais.. haha..member2 kirim masa blk kg aritu.. full xleh load benda lain hihi


kat mn mek mkn chicken chop nih ek??  alamak lupa lak nama kedai tp dlm foodcourt giant. ok lar... sos dia pedas sikit tp sdp. RM8


coklat nih bff bagi..huhu. 


my fav coklat nih tauuuuuu... milk yum yum


homemade coconut shake, request by haikal...


makan pagi2.. yg mudah2 saje..heeee..stok segera harus ade dlm fridge


cekodok durian, mkn petang2 pulak haaaa..durian leleh plus kopi panas :)


kiriman opis mate, NARITA toto

homemada chicken chop, also request by haikal....tak menarik sbb tak de hiasan hee


lunch kat black canyon jusco, emmm sdp nya tomyam tuuu........tp sedikit pedas..
Labels: ,
Reactions: 
0 Responses