mek da ©™

dear diary, last friday my friend and i pegi lunch jauh sikit..huihh kat nusajaya nuhhh almaklum friday. tahun dpn dah tak dapat merasa lunch lama2 ngan bff hikhik sbb johor dah jadikan jumaat dan sabtu sebagai cuti hujung minggu. uhukkk uhukk kite ikut je :) 

baiklah, first time lunch kat sini.
Lat's Place @ Puteri Harbour Family Park, Johor Bahru 

tempatnya berdekatan hello kitty land yg comel tuuuuuu.. teringin nak g hello kitty land tp hubby tak suka arghhhhhhh.. i love hello kitty : P


alhamdulillah my oder ari tu. set ayam percik. sedap gilerrr ayam percik niii..terasa lemak santannya tuuuu.. set ini didatangkan dgn (eh betul tak ayat mek ni???) sayur dan buah campur sekali. so puas walaupun air kena oder asing hehe. 


my friend punya.. set asam pedas ikan pari..sedap jugakkkk


dan ini set daging masak hitam.. mmg terbaiklah masakannya....


air sirap bandung mek oder RM5


menu ala carte


ok ni menu set meal yg mek oder td tuuu


mmg cantik restoran nih. tuh yg posing sampai lebam hahaha. lantak la ape org nak kata yg penting kenyang heeeeee eh ?


nih la geng bff mek.. lg sorang xde sbb pegi bercuti hehe


sambil tggu makanan sampai


huhu


lepas makan ahahaaaa 


ok kalo nak beli souvenier pun ade ok


mcm2..


cantik susun aturnya


menarik kan?


nak jugakkk tuu


kampung boy.. kasi haikal jeles hehe


betul2 rasa mcm dok mkn dlm kampung..yg kelakarnya siap ade bunyi kambing tuuuuuu


dont worry free wifi


abaikan muka yg comot sbb ayam percik sdp giler hehe


ok jgn lupa dtg sini yerrr.. tak rugi sbb masakan nya betul2 rasa asli dari kampung hehe!

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses