mek da ©™

Dear diary, sila jangan muntah ye sebab banyak sangat mek upload gambo makanan nih. kalo tgk IG mek pun full dengan gambo makanan. hahaha!!! Full kat henpon sampai hang adoyaii..

Wokeh kat atas tu burger cheezy KFC.. yummeh


Puding raja ni beli kat pasar wakaf bharu, kelantan. not bad


kwn kasi dari penang.. 


makan-makan Rifainz Kitchen


western food kat tempat favourite, angah D & C BISTRO


tapau kek SR


pengat pisang all time fav


nih zara nak..... gula kapas


kek favourite daku.. marble kek lembap2


grill chicken chop hutan bandar


roti butterscooth..yumss


rojak at s'mart pandan


asam pedas ikan merah.......nih gambo tahun lepas lagi hahahahhaaaaaaaaaaaaaaa


kuehteow celup kat belakang uptown pandan..dah lama sgt sampai nama kedai pun lupa


penah viral tahun lepas........ baby nanas manis leting


roti nan cheese, adik banje masa balik kampung aritu. kedai kat area tesco kota bharu


masa ni tgh craving cheese. dapat cheese tart pun jadi lahhh..


roti cheese... cafe kat tesco plentong


kdg lunch mkn ni je..... cheezy wedges


udang paprik.......rifainz kitchen


skang tgh menternak lemak dengan cryspy tender kfc.. sos dia very the sedap kahkah


bubur pulut hitam ni mmg kesukaan daku..


kuehteow tomyam belut... encik suami punya..kalo aku upah 100 tak makan kot belut nehhhhhhh...
eh 100? terus terbeliak bijik mata....... hihi

huhh..penat  aihh tepek gambo makanan nih dari semalam tak sudah-sudah. ada yang dah termuntah ke? hee.... 

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses