mek da ©™

Dear diary, feeling feeling buat outdoor photoshoot kat sini. Sorang-sorang pulak tu posing. Tak kasi anak masuk dekat. HAHAHA....... sila muntah. Tak kan nk buang saja gamba ni ye dok? Harus la tepek kat my online diary ni kuikuikui.


Pantai Mek Mas ni agak terpinggir berbanding pantai-pantai lain di Kelantan. Tapi............. lokasinya amat cun. Sesuai dijadikan tempat outdoor photoshoot. Emm patut la makin ramai datang ke sini. Mek yang orang Kelantan ni pun baru setahun dua kenal tempat ni. Bulan lepas pertama kali pergi. Dahsyat!


Pantai Mek Mas ni sebenarnya berpotensi menjadi tempat pelancongan yang menarik di Kelantan.


Layankan gambo mek mung yg poyo ini kekekeke............








Till then................................. mek da.

Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses