mek da ©™


Dear diary, 

Seperti biasa cuti sekolah tak de gi mana pomm... bawa budak2 main kat Smart Kids Indoor Playground, Plaza Angsana. Emm not bad. Best jugak tempat ni.. budak-budak enjoy je. Bayaran masuk untuk seorang RM23 /sejam. If 2 jam RM28. Ibu/bapa/penjaga kanak-kanak masuk adalah percuma. Cumanya rasa ralat je tak amik pakej 2 jam terus. Sejam tu rasa cepat sangat.. If nak tambah ke 2 jam, kena top up RM 23 lagi.. rugi la kan..so sape2 yang rasa nak stay lama kat situ baik amik pakej 2 jam terus, just byr RM28/seorang.

Untuk korang yg belum tahu, pastikan budak-budak pakai stokin ye bila nak masuk sini sbb kalo tak kena beli lagi stokin yg dia sediakan.. RM3 satu pasang... huhuhu :)


Banyak jugak permainan kat sini. Abam haikal pakai uniform bomba konon nak jadi macam tok bah.


cik zara nak jadi doktor...


abam polis i confuse with u opsssssss hahaaaaaa



cik zara bukak saloon, kikiki


cik zara masak-masak kat kitchen


abam haikal ade workshop jugak tau..


macam-macam leh main, tak rugi bawa diorang ke sini


Ade cafe untuk makan-makan jugak. Macam-macam menu... lupa lak nak snap menu kakaka

Kami order menu ringan2 je... chicken pop corn, coconut shake... oder air oren.. air sirap yg sampai.. ngeh ngeh pun boleh... 


coconut shake ni sedappp yum yum



Dari segi rasa not bad..ade rasa.. tak macam kafe-kafe hipster yg rasanya kelaut tuu hahaha...






kemain seronok cik zara.. abaikan tudung dia tuu kekekek


main pasir nampak...........



abam haikal layan games bola





sebelum balik posing depan luhhh...


Till then, mek da..


Labels: ,
0 Responses