mek da ©™

Dear diary, satu lagi cafe western di JB... area taman suria. Tekak anak bujang teringin nak makan chicken chop makanya kami ke sini untuk mencuba.. wah mencuba giturrr huhuuh...


Tetiba sedih sbb grill chicken chop tak de..sbbnya dah abis..aik laju jgk ekk dah abis br jam 10 mlm kikikiki... so kami oder fried chicken chop je... seketul RM5 je... awal-awal kak mek dah tahu haikal tak akan suka punya lah.. kemain selera anak bujang ni ye!


Makan je ape yg ade di kala itu kahkah.. terkulat-kulat jgk nak abiskan hehhehehe..


Cafe ni bertemakan layan diri... nti oder di kaunter ye, amik makanan pun di kaunter ye.. byr siap2 ye hehehehe...


1 Big Bite Cafe
No 24 JALAN SURIA 18 TAMAN SURIA (99.79 km)
81100 Johor Bahru

Antara review di google:-

Love foods here..
Enjoying the foods..
Full of surprise..
Maintain good quality of foods..
May this cafe will go further..

Friendly staffs who gave great recommendations. Monster crispy chicken was really delicious and price is really affordable

oblong kambing sangat sedap...lembut dan lazat...


Idea dan food presentation yang menarik! Ada potensi untuk pergi lebih jauh dan maju!


Cafe yg bertemakan burger & western. Cuba lah!

.
.
.
.
Till then, mekda.
Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...