mek da ©™


Dear diary,

Alhamdulillah 26.11 yang lalu genap 12 tahun umur anak sulungku Wan Adam Haikal Bin Wan Zamri. Semoga abang membesar dengan sihat, jadi anak yang baik... Insya Allah. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah Aamin!


Mama masak pulut kuning & rendang ayam. Share rezeki dgn jiran & kawan-kawan.



Parcel hadiah sampai tepat pada tarikhnya alhamdulillah... jauh dari China gitu haha padahal benda biasa-biasa je mama bagi abang.


Nih haa, casing PUBG je pun hehe

Tak pe kan sebab baru je dapat hadiah handphone dari papa. 







Mama order kek batik indulgence... selalu repeat kek batik ni sebab perfect! sedap sangat


celebrate dari rumah je. order Mc delivery sebab abang kata nak makan ayam mcD kan


Bila mak cuti masak.............


saje la deko pulut kuning simple gini hehe


Happy birthday abang


Love youuuuu!


Adik nak posing jugak yee


Alhamdulillah share rezeki


Happy for you all!

Nanti buat IC ye hehe

Till then,
@mek_cda



 

Labels:
Reactions: 
1 Response
  1. mummy_ayu Says:

    happy birthday Haikal..moga jadi anak yg soleh. best tu hadiah!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...