mek da ©™

Dear diary... bazar siti fatimah ialah kompleks membeli belah yang baru dibuka di zon bebas cukai rantau panjang. Plan memula aritu nak g ke munduk selatan thai tapi disebabkan ade kes perahu terbalik sebelum raya aji aritu mmg tak jadi la pegi. Dah cuak!! Emm lagipun mmg tak dibenarkan menyeberang ke sana selepas kes tu! Al fatihah kepada mangsa mati lemas. ok sambung citer..Makanyaaa..... ke rantau panjang la kiter. Wajib pegi kalo balik kelantan he... pegi berdua je ngan encik suami. Makan2 dan soping2... pekena mee cambo dan encik suami oder kerabu maggi sedap gilerrr.. siap ade udang galah  3 ekor. Tak mahal pun...!! Ok laaa... huu.. mcm nak mkn lagi je tapi kat jb xde org jual hikhik... kedai yg mek mkn2 aritu terletak kat tingkat 3 kalo tak silap lah.... kat food court bazar siti fatimah nih lah.... best sgt!! Ok soping plak mek bi blouse2, skirt, buah2, jersi, tshirt bla bla bla... mmg rambang mata lah! Hikssss

Labels: ,
0 Responses