mek da ©™
Dear diary... selasa minggu  lalu bersamaan 14.10.2014 mek diberi arahan oleh incik bos ke Berjaya Waterfront Hotel Jb dekat the zone utk mengikuti seminar gst yang telah dianjurkan oleh pihak lembaga pelabuhan johor bersempena dengan port week 2014. Huhhh ayat x sempat nak nafas hahaha...!! Dalam seminar tersebut intipatinya byk membincangkan mengenai konsep dan pendaftaran gst. Ops lupa lak nak terangkan ape itu gst maklumlah uolls kan dah tau ape itu gst kan. Mek nih masih blur2 lagi. Hihihi. Alhamdulillah sgt suka dgn majlis ilmu mcm ni. Rasa open sikit kepala hotak hahaaaa.. hope ade lg peluang seumpama ini akan datang ehekkk:)

sambil meyelam minum air.jln2 tgk coklat!
Labels: ,
Reactions: 
1 Response
  1. menarik goodies nyer...