mek da ©™
Dear diary, potluck raya haji with BFF. Wahh... sejak aktif bergroup wassap ni asyik jumpa jek kitorang nih kikiki. Ade je plan nak buat itu ini. Last jumpa masa raya puasa...raya haji jumpa lagi. Memang tak dapat dipisahkan lah kitorang nih. Haha..walaupun kejap, tetap gathering kitorang nih setiap kali balik kampung. Huhu. ALHAMDULILLAH. 

Al kisah perjumpaan kali ni berlangsung kat umah my mum. Jumpa raya pertama plak tu.. sebelah petang jam 5. Ok lah.. time tu org semua duk sibuk2 potong lembu (sibuk masak sebenarnya haha) tapi plan kitorang tetap berjalan hikhik. Dyra, zura, sue, che ma, watie adalah org yg sama. Kami bff masa zmn form 5 .. kelas 5 sains kejuruteraan... smkmm year 1999. Geng kami ni gila2 jgk haha. Ade lagi geng yang tak dapat join sebenarnya. Sit, tini & huda.. miss u!  xde rezeki nak jumpa kali nih.

Ok citer pasal potluck... aritu mek masak soto tulang, my mum masak kari ayam, mek oder roti jala, mek buat puding trifle request by bff.. Antara menu yang dibawa oleh bff, dyra air koktail, sue spagetti, zura cup cake & che ma jeruk madu penang. Thanks guys! Semuanya sedap-sedap. Best dapat makan ramai-ramai. 

After borak2 dan makan-makan, sesi wajib dan paling best.. berposing! Haha poyo jek kan. Kali ni acah2 outdoor photoshoot la konon. Kat tepi sungai belakang umah mek jek pun. Hahahaaa... mcm2 gaya. Sebenarnya byk lagi gambo.. pilih2 jek tepek kat sini. Hakhak. Mmg sweet memory lah.. sayang korang semua. Paling tak boleh lupa... hijau menjadi tema kite pada aritu tu... biarpun ade yg tak pakai kaler ijau... hikhik.. its okay. Plan kite tetap menjadi. ok next plan..... peep! muah ciked.


happy moment with BFF

candid! auwww

satu-satunya geng lelaki yg join.. mizie. & wife. thanks sudi datang.


oloh romantiknya dio hehe..


FRIENDSHIP IS EVERGREEN!! #bff4ever
Labels: ,
0 Responses