mek da ©™
Dear diary, dah lama nak review pasal ni. Baru menjadi huhuhu... alkisah sejak join group #JBFOODDELIVERY, #JBHOMEFOODDELIVERY kat fb ni, nafsu makan mek menjadi-jadi. Hahaha.. ade je nak oder. Senang, just wassap pastu orang hantarkan makanan sampai ke pintu rumah. Waaaa keeelass gitu ko. hehe...  nampak sangat makin malas nak kuar ek hehe... kalo kat opis dah bosan makan area opis, eloklah oder food delivery ni huhu. Ok meh tengok beberapa menu yang pernah mek oder dari seller food delivery. Harga sangat berpatutan cuma kena bayar lebih sikit untuk caj penghantaran tu la....  ikut jarak, ade yg amik RM1 je pun caj hantar. Ok la..


Hokkaido cupcake oder dari Liesyalicious. Sedap giler!


Roti jala + kuah kari ayam


Ayam organik, hantar ke pintu rumah



Lunch box, nasi ayam hainan & bubur ayam


Selera pantai timur, nasi kerabu, nasi dagang, laksam & pulut bakar



Lunch set


Tiramisu by Kyla Sweetcandy


Lasagna beef & lasagna chicken by Kyla Sweetcandy



kelapa warisan abah #kelapawarisanabah
terbaik dari ladang!!


Mangga Asam Boi


Ok untuk uolss di sekitar JB boleh lah like pages FB seperti di bawah bagi memudahkan mendapat maklumat berkenaan menu food delivery yang ditawarkan sekitar Johor Bahru & Pasir Gudang. Mungkin boleh membantu uolss :-

1. Delivery FoodFiesta JB
2.Pesta Food Jb Delivery
3.JB Home Food Delivery & Self Pick up
4.JB FoodPorn Delivery
5.JB Home Food Delivery
6.JB Dilevery Makanan Ke Rumah
7. Kumpulan online/delivery food jb
8.JB Food Delivery


Food delivery ni sekali cuba mmg gian... mesti nak lagi hahahaaaaaa... so jangan tak cuba kakaka!


Labels: ,
0 Responses