mek da ©™

Dear diary,

Percutian elak jem ketika kembali pulang ke Johor Bahru baru ni. Eh, tak de la bercuti, selalunya kami akan transit di bandar Kuantan sebelum bertolak ke JB pada hari berikutnya.

Ceritanya, kami stay kat hotel di Jalan Bukit Ubi dan kuar makan malam ke Tanjung Lumpur.


Ana Ikan Bakar Petai......... dah bertahun-tahun famous pun kannn ehekkk.



Baru nak jejak muhahhahahhaaaaaaaaaa


Masa kami pergi tak crowded sangat mungkin orang masih dalam mood raya, tak makan kat kedai kahkah



Pelbagai pilihan



Sangat membantu... budak-budak fokus main playground kahkah


sementara menunggu order sampai




mama mata panda, don't care ahhh :P


haha...dagu katak


hukk alohhh


yayyyy... dah sampai, kami order siakap bakar petai


satu ayat je, SEDAP SANGAT SAMBAL PETAI DIAAA!


Nak repeat lagi sebab kena dengan tekak. kbai :)

Till then, mekda.
Ana Ikan Bakar Petai 

AddressJalan Tanjung Lumpur, Perkampungan Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang
Hours
Closed ⋅ Opens 5PM


Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...