mek da ©™
Jeng..jeng..jeng!! nk gelak pun ader...kelakar tak muka aku masa dalam pantang? sempat lagi posing tuh...erm tahu-tahu jer la weii masa dalam hari nih nk mkn sodap2 pun xbleh ..lagi2 nk minum ais..waduss...terpaksa ku tahan semuanya..yer la nk sihat cepat kan kena la berdisiplin cikit kalo tak amik ko...mcm aku xder la mkn set bersalin yg mcm2 jenama ader jual kt kedai tu haper ker..just beli kt klinik panchor (org kata set bersalin kat situ okay..xde kesan sampingan ). So aku try ler..okay la jgk..dia ader ubat luka dalam..sembuh bersalin..kecut peranakan dan sewaktu dengannya hikhik..
Erm masa dalam pantang itu ari aku dari awl2 lagi dh upah "orang" untuk jaga aku dlm pantang neh..upah orang yang aku maksudkan tuh bukannya orang asli ker..orang lidi..orang kenet ke haper..i mean orang yang boleh urutkan aku, tungkukan aku..biasa la nk slim balik nih kena gak guna kaedah2 tradisional neh...lgpun diperakui kehebatannya..cewah..
Mak cik sepiah lah org kuat aku masa dlm pantang...selaku naib pengerusi la..pengerusi nya plak confirm la mak aku weii..berjaga siang malam..maklum la cucu pertama katakan...aku lak mmg ngantuk habis la time dlm hari nih..yer la bdk kecik kan selalu merengek..meragam..lebih-lebih lagi Haikal neh masa dlm hari meragam cikit..kdg2 nangis tak thu nk mender..sampai aku pun rasa nk turut menangis..tak tdo sampai kol 5 pagi pun ader...biasa la bdk kecik kan..baby lagi...
xleh nk salahkan dia..tp bila dh terbiasa xper plak...anyway..aku bersyukur kehadirannya benar-benar merubah hidup aku...huhu..
ops citer psl Mak cik sepaih nih lum abis agi weii..aku telah mendapat khidmat mengurut dan bertungku nih selama lebih kurang 10 hari..nih termasuk hari ke-20 dan hari ke-40 aku dlm pantang larr...by the way ok la dengan mak cik nih..boleh gak aku kempiskan perot aku yg dh berlipat-lipat neh..hahaha..ops malu wehh...heheheh..
Labels:
Reactions: 
1 Response
  1. Tanpa Nama Says:

    :: nk tnya la.. set bersalin klinik panchor tu mcm vitamin or jamu? ok tak?