mek da ©™
Akum hai korang..rasanya dh 2-3 ari aku tak berceloteh ekk..ha(x1) ari neh aku nk ubah topic sikit la..xtau nk citer haper so aku upload la gambar orang opis aku neh..konon2 nk introduce la..erm gambar yg kt atas tuh kunun2 gambar Board of Director la (BOD)..ha (x2) tugas aku lak menjaga hal ehwal salah seorang orang2 tua di atas...ops jgn silap tau..aku bkn bekerja di rumah org2 tua..hehehe..org tua yg aku maksudkan tu ialah nama dia..............(xmau ckp)..yg pakai spek tuh..eh ader 2 yg pakai spek ekk...ok yg sorang tuh pakai topi koboi..kitorang panggil dia koboi..ee..tp dia bkn bos aku...yg sorang lg tuh..yg pakai spek gak..hahaha..dia managing director kami yg lemah lembut orangnya...kihkihkih..bos segala bos plak yg hujung sekali sebelah kanan..tokey cina maaa..yg lain mls nk cerita (very sensitive issue hehe..) Ops ! gambar di atas di ambil sebelum team opis mengadakan presentation untuk projek ISKANDAR MALAYSIA @ Wilayah Pembangunan ISKANDAR di IRDA Johor.
Ha (x3)..nih dia kwn2 aku kt opis..yg paling dpn BOD la..yg pakai baju kaler pink tuh bini bos segala bos..tp dia director gakk..yg lain2 tuh of course member2 opis la..yg kecoh tiap masa..havoc sini sana..barisan tgh dari kiri aku perkenalkan kak Ekin (kt opis org panggil dia Onah )..sebelahnya plak zura (kitorang panggil dia Cepet ) sbb mata dia sepet..huhu..pastu sebelahnya plak Kak Yatie a.k.a Kak Non..heheh..ops masa tuh kak non tgh peknen mcm aku gak time tuh peknen..poyo tak muka aku..ala yg duduk sebelah nyonya tuh la..hehehe..kitorang semua nih bahagian Admin dan HR..OK yg kt belakang tuh plak cina-cina..Account department..aderr sorang anak bos kt situ....hehehe..mcm2 la..Senang citer aku kdg2 best kje kt sini..kdg2 KO..ntah la ..tp bila pikir2 sampai bila ekk..waa..aku sedih bila mengenangkan aku yg belum berjaya mendapat kerja gov (perlukah setiap org yg berkelulusan 'U' menjadi org Gomen? ) pikir2 kan..hehehe..aku pun dh pening.

Labels:
3 Responses
  1. da.. jangan pening2.. hehe.. tq sudi jengah ke blog kak t.. da sihat ke? kak t & family.. sihat alhamdulillah.. adam sape jaga da?


  2. purple_lav Says:

    huh, takutnye tgk bossy ida...sangat ler bossy


  3. Adam Haikal Says:
    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.