mek da ©™
Hmm..br ingat yg aku lum masukkan citer ujung minggu br nih. Ekceli xde citer 'hot' nya. Cuma kuar jenjalan sempena hari ibu...ececeh...mentang2 dh jd ibu. Erm ahad itu ari g umah Sue. Bwk Haikal main2 ngan Raihan. Sue hidangkan kek hari ibu. So leh la mkn kek free.Tp sebelum tuh aku g 'cut my hair' ok. Very berserabai rambutku...so baik aku cut n cut...hehehe...Bkn cut n paste. Hmm..posing dulu sebelum kuar...alamak gambar xjadi lerrrrr...kuang..kuang..


Aku g kat salon value. Mahal gak sini. Potong jek dh 20 hinggit.Adoi rugiiiiiii..hihi..xtau kt tempat korang cam ner...entah2 mahal lagi x...Promote punya promote, aku dihasut oleh Tukang gunting professional tuh supaya menjadi ahli.So next time nk cut ke, cut n wash ke, rebonding ke, rambut Allycat ke, kerinting ke...i can get 10% 50%...bla...bla..uhh bagus gak..so lain kali kalo nk gunting/basuh rambut leh la g Salun nih lg...eeee..ermm..nk masuk ahli kena byr lg tau...kopak lgggggg...huhu..

Nih kad sementara...minggu dpn dia suh g amik kad yg betul2 punya.

Close up cikit...ee



Lastly rambut aku dh pendek paras bahu gitu. Oh sungguh selesa sekarang.Poyo!









Labels:
2 Responses
  1. salam da..

    selamat hari ibu..

    happy belated birthday to your mom.. semoga beliau terus dilanjutkan usia, dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama family tersayang.. amin..

    da suh kak t amik award yg hari ibu da buat tu ke? :-)


  2. ctlinda Says:

    bapa ngan anak muka seiras la...wah!potong rambut kat salon mesti cantik..org klu nk potong rambut mesti tunggu blk kg sbb mtk ma potongkn..dh tbiasa hihi2