mek da ©™
Akum semua. Rasanya dah 2-3 ari aku xupdate blog. Huhu..xsempat ler. Hari Isnin lepas aku cuti tau. Haikal demam lagi. Kesian lak aku nk tinggalkan dia pada pengasuh so aku decide cuti ler...skang dh ok cikit cuma batuk2 jek. Tak tau la naper..start daripada aku kasi dia mkn biskut nih..


Nampaknya mcm xkena pun ader. Aku rasalah biskut nih mmg xsesuai utk dia...mcm sakit perut dan kembung perut lps mkn. Cian Haikal...satu mlm xleh tdo (Ahad mlm tuh)...dgn aku2 sekali mengantuk tahap gaban so decide xnak g kje...tambah2 pagi tuh badan dia panas. Ntah la xtau sbb per...atok dia ckp demam nk merangkak...ee..tp bila pikir2 setiap kali aku kasi mkn biskut nih mesti malamnya dia nangis2 cam nampak hantu. Ntah ler...so aku terus campak biskut nih dlm tong sampah dengan kotak2
sekali. Xtau sbb per la...

Ok lupa nk citer ptg tuh lps bg Haikal mkn, kuar jenjalan jap kat Carrefour, just top up brg dapur cikit.. time tuh Haikal ok jek..lum meragam.... On the way g Carrefour, Sue called...suh g mkn laksa umah dia...aku aper lg..siap beli brg semua g lah sbb dari td dok pikir2 lama dah xmakan laksa lemak nih. Tp minggu lps ader gak beli laksam kt psr mlm.Sedap gak laksa Sue.Harus aku mkn byk2..tp mak oi mlm tuh rasa nk demam pun ader..huhu..mcm2..Haikal demam...aku pun nak demam gakss...



Tp skang anak mama dh sihat..ceria2 gitu....


Jaga-jaga..Haikal bisa mengoyakkan magazine mama walaupun lum habis dibaca..waaaaaa..kena simpan leklok...nati abis la dimamah anak bujang nih...
Labels:
0 Responses