mek da ©™
Dear diary, 
Teluk Cempedak, Kuantan with love.



Bukan kunjungan pertama ke pantai ni tapi.......... sudah agak lama tak menyinggah ke sini.
Wah....dah banyak perubahan.. meriah betul... pendek kata hidup di malam hari.. sangat havoc tambahan pula masa pegi ni cuti hari malaysia, memang ramai la pengunjung!



Pada asalnya nak menginap di De Rhu Beach Resort, Balok... nasib tak baik sbb tak book awal-awal..memang full la time tuh... budak-budak duk sibuk ajak mandi pool. 


Dah akhirnya ke TC, sib baik byk permainan untuk budak-budak nih...


diorang ni dapat melompat-lompat nih dah cukup2 happy dah..








lepas melompat-lompat sepuasnya kite main kat pantai pulak....



sukanya!


tak selalu jugak mandi pantai...






layan roti bakar sambil menghirup udara malam di TC... cewahhhhh


try burger bakar abang sado....daging dia best tapi warna hijau tu.....seram haha 


main dan main lagi...



star bucks view, jalan-jalan kat uptown TC...meriah sangat2...sambil2 tu janji ngan sorang member yang ade turun kuantan, nak paskan tudung bawal yang dia kirim beli kat kelantan



taaaaraaa... my bff farah amore.. mom to be

dah penat ronda-ronda kat uptown, kite balik ke bilik buat taik mata sampai pagi hahaha...




Sebelum bertolak balik, posing dulu depan chalet


By the way, baju family kami disponser oleh bakal adik ipar uhuk-uhukkk...#razaliansclan


my nyawa......


Budak-budak remaja ajar mek posing mcm ni..kekekeke..




dan lagi.....





Sebelum meninggalkan kuantan, singgah breakfast nasi dagang......... sedapnya! bye Teluk Cempedak.


Till then........ mek da.
Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses