mek da ©™


Dear diary, 

10/3/2018 malamnya bawa bff makan-makan kat senibong. Antara tempat favourite makan-makan kami jugak lah kat senibong nih! 

Malam tu kami decide makan kat Anjung Senibong Seafood. Lebih daripada satu restoran seafood kat sini, pandai-pandailah korang pilih ye hehe...........


Encik ikan hikhik


The menu :P

Tak nak review lebih-lebih sbb dah pernah review sebelum nih kekkekekke



taraaaaa.........


tibai seafood dengan harapan tak diserang alergik kahkah





weolsss.......



cakkk....... 




last dtg mkn sini bulan puasa aritu... time tu makan kat SSS (Selera Senibong Seafood)


the BFF...AUMMMM... hizauuu themee


Tomyam campur


siakap stim limau


kerang bakar


udang nestum


kailan ikan masin


sotong celup tepung


singapore view


Till then, mekda.



Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...