mek da ©™


Dear diary, raya kedua aidiladha dimulakan dengan reunion geng-geng sepupu. Tak cukup korum pun sebab yang datang sepupu-sepupu yang rapat aje... kalo betul2 semua datang, ade ratusan sepupu haha.



Alih-alih jumpa muka ni je la  time raya ehekkk :P




kemain mak cik mak cik ni posing hihihiihihi





Arini my mum berbawal........... jarang dia pakai tudung bawal


cousin paling rapat sejak kecik.... ruby


dah kenapa nampak aku yg makin booolattttt ahhhhh haha


selesai kenduri rumah sepupu sebelah rumah... lokasi seterusnya kg pintu geng, kota bharu.


tak pasal-pasal join rombongan kahwin, sepupu jugakk


ntah kat rumah sape kami tumpang berposing ni hahhahha
sebab time ni tengah setting pengantin


family potrait di aidiladha 2019 la kununnnn


tibai je gambo kat celah mana... heee


masing-masing buat hal bila bergambo


saje nak sakitkan ati kak mek yee eeeeeeee


layan  aje la... simpan untuk kenangan


bila direnung balik, lucu jugak gambo ni


kahkahkahhhh


banyak menu oi kat sini... last2 makan laksam haha


ok nextttt.... kenduri rumah sepupu my mum pulak di kg gunong, bachok


my mum kena paksa dgn kak mek bergambar dpn sekolah lamanya hahaha


makan kuih jeee.... mcm rugi lak xmkn nasi oiii haha... 





ntah kena raya ni xde pulak aku nak posing dgn adik-adik


mesyuarat kebun buah tepi jalan hahahhahaa



amboi... diam-diam mok su layankan dia posing


sib baik ada jugak mok su tangkap gambo si mek ni



masa kecik-kecik dulu aku suka main masak-masak kat atas batu rumah tok sedara aku ni


ok tu je story kenduri-kendara raya kedua....... bersambung.

Till then,
@mek_cda

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...