mek da ©™

Dear diary, lately mama jarang update pasal anak dara mama ni kat blog. Ok ni mama nak tepek la sikit gambo anak pompuan mama yang makin hari makin besorr ni walaupun tuannya kurus hihihi.


Anak mama skang ni suka sangat make up. Tak tau nak buat macam dahh.. risau jugak mama kalo2 efek pada kulit nya.. tapi under kontrol la haha. 



Sangat suka berhias cantik-cantik bila nak kuar. Kasut dan handbag wajib pakai :P



Makin suka mengumpul mainan. Pening mama dibuatnya. Mama  ingat dah naik darjah 1 ni dah xnak main ini semua. Memang hantu kedai Eco dan Mr DIY.


Lagi mama pening bila hari-hari dia ubahsuai biliknya. Deko sana deko sini. Tepek macam2. Rak ditukar ke sana ke sini. Adehhhh...






haaa amik... nih kerja abangnya make up kan zara


Alhamdulillah, perkembangan kat sekolah ok ok sahaja. Perlu lebih berusaha untuk berjaya ye dikkk...



Muka senyum bila dapat mainan



Harap awak membesar dengan sihat dan berjaya di dunia & akhirat. aamin


Till then, @mek_cda

mama............






Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...