mek da ©™

Dear diary,

Merdeka! Merdeka! Merdeka!


Alhamdulillah, dapat pulang ke kampung halaman kelantanku untuk berhari raya korban plus cuti merdeka sekali... bukan senang nak balik kampung time cuti merdeka nih kikikiki... Jalan agak sibuk maklum ler masing-masing kejar masa pulang ke kampung halaman.


Sampai-sampai je my mum jamu doyan.. dap ouchhh.. 


Durian kampung abah book ngan member dia...

Lps tibai doyan, my mum masak nasi dengan lauk ketam masak lemak pulak... ade ulam-ulam budu fuhhh memang nikmat tak terkata hehe..cewahh



oder kek chocolate indulgence saje untuk makan-makan family






Lepas makan kuar ngan my mum, cousin & adik pergi  Aeon Kota Bharu, tak reti letih ke kak mek oii hehehehe


harus lah masuk Kaison ahakss





layan mek zara main nehhh


awal-awal dah pakai baju raya hahaha...


mlm nya kuar jjcm ke rantau panjang.... malam raya! mmg la semua kedai yg best-best tutup.. nak mkn mee udang lemal tutup, kedai kuning pun tutup ahakss.. 


last-last ciken chop RM6 ni kekekekekek....

Till then, mekda.


Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...