mek da ©™
Dear diary, 

Alhamdulillah, sempat juga reunion bertiga. Yang lain x sempat nak join. Tq korang sudi datang makan-makan menu yang tak seberapa..... sempat posing sampai 1000 gambo ehhh.. haha







Benda wajib bila berjumpa, posing sampai pengsan....... berboomerang masuk air jarang-jarang kikkikiii


Semoga persahabatan kita kekal selamanya ok!



cakkkkkkk... eh eh ada mek zara kat situ terjelir-jelir


suka gambo-gambo ni laa heeee



simpan buat kenangan di hari tua hoho







b.f.f

best friend forever





bideoo kita kita ajeee hehe




yayyyy... mummy fayra tukang tangkap gambo kami hikhihkkhk


Sampai berjumpa lagi, Insya Allah

Till then,
@mek_cda


Labels: , , , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

13/8/2019.

Celebrate birthday suami yang ke 39. Buat surprise simple-simple je........ last minute plan minta tolong adik belikan kek. Mmg dah plan nak ber BBQ bakar daging malam tu, alang-alang potong kek sekali lah heee




Abaikan posing dengan baju tidur je masing-masing hahahahhaaaa




Sanah Helwah. Sakinah Mawaddah Barakah Warahmah.

Selamat hari lahir Encik Suami.......

Semoga beroleh ketenangan, kasih sayang, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan, diberkati serta dirahmati Allah senantiasa.

Aamiin :)









TQ adik belanja dominos pizza



kek favourite dari kedai kek muhibah, kek laici

tak sempat nak book kek SR opsss eeeeeee





satay pun ada lagi, baki bakar malam raya aritu



kak mek bedal je buat sos thai last minute eeee
layann dengan daging bakorrr







Alhamdulillah

Till then,
@mek_cda




Labels: , , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™


Dear diary, raya kedua aidiladha dimulakan dengan reunion geng-geng sepupu. Tak cukup korum pun sebab yang datang sepupu-sepupu yang rapat aje... kalo betul2 semua datang, ade ratusan sepupu haha.



Alih-alih jumpa muka ni je la  time raya ehekkk :P




kemain mak cik mak cik ni posing hihihiihihi





Arini my mum berbawal........... jarang dia pakai tudung bawal


cousin paling rapat sejak kecik.... ruby


dah kenapa nampak aku yg makin booolattttt ahhhhh haha


selesai kenduri rumah sepupu sebelah rumah... lokasi seterusnya kg pintu geng, kota bharu.


tak pasal-pasal join rombongan kahwin, sepupu jugakk


ntah kat rumah sape kami tumpang berposing ni hahhahha
sebab time ni tengah setting pengantin


family potrait di aidiladha 2019 la kununnnn


tibai je gambo kat celah mana... heee


masing-masing buat hal bila bergambo


saje nak sakitkan ati kak mek yee eeeeeeee


layan  aje la... simpan untuk kenangan


bila direnung balik, lucu jugak gambo ni


kahkahkahhhh


banyak menu oi kat sini... last2 makan laksam haha


ok nextttt.... kenduri rumah sepupu my mum pulak di kg gunong, bachok


my mum kena paksa dgn kak mek bergambar dpn sekolah lamanya hahaha


makan kuih jeee.... mcm rugi lak xmkn nasi oiii haha... 





ntah kena raya ni xde pulak aku nak posing dgn adik-adik


mesyuarat kebun buah tepi jalan hahahhahaa



amboi... diam-diam mok su layankan dia posing


sib baik ada jugak mok su tangkap gambo si mek ni



masa kecik-kecik dulu aku suka main masak-masak kat atas batu rumah tok sedara aku ni


ok tu je story kenduri-kendara raya kedua....... bersambung.

Till then,
@mek_cda

Labels: , 0 comments |
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...