mek da ©™
Baiklah. Saya nk jwb tag. Tag nih saya copy dari blog emy. Aci tak mi kalo saya jwb tag nih. Tag yang sebelum tuh saya xnak jwb sbb dh pernah jwb. Ekekekek!

1. apa perasan sekarang – Bahagia tapi ader sesuatu yang menganggu fikiran!

2. saya nak makan – teringin nak mkn mee rebus lak.

3. saya x suka - orang yang gemar mengata kita dari belakang

4. impian saya - nak dapat kerjaya terbaik, happy famili dan bls budi ma abah

5. haiwan yg saya tidak suka – ular...eyyyyy...geli...takut

6. saya harapkan - KWSP, bank atau mn2 kementerian panggil saya bekerja secepat mungkin!

7. jika boleh diputarkan masa –saye nak tebus balik bidang yang saya lepaskan dulu

8. saya pada 10 thn akan datang – umur 37!!! hmm...dah ader rumah sendiri, anak 4, jd tokey restoran ataupun cc.kahkah.

9. hp saya adalah – nokia bukan norkiah ok

10. saya pernah bercinta sebanyak – byk kali sbb saya playgirl...hahaha

11. saya suka pada – kasut.suka kumpul kasut

12. kawan2 saya – semua best tp ader yg kurang asem mengata dari belakang. blah la ko

13. pernah dikhianati – semestinya...orang kalo iri hati mcm tuh la...xleh tgk org lebih sikit.

14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda
- biarlah tuhan saje yang balas segala dosa dia tuh. xkuasa saya nak layan

15. senaraikan 5 orang untuk di tag -

1. ladybeerd
2. mamalieyna
3. ladybeerd
4. mamalieyna
5. haha..aci tak nama yang sama.jgn mrh sila jwb


...Bila mama menulis diari pada...16/7/2009
Labels:
9 Responses
  1. ladyBEErd Says:

    ~ huhu. . . x acieyyyy... ~


  2. myle@my Says:

    hohooo
    len yg disuruh len yg dibuat...
    nk kene rotan ni...
    hihiii
    pengaruh mas idayu ngan black...
    hahaha
    ;D


  3. bhulat Says:

    suke lar dengan jawapan no 10 tu...begitu 'jujur' skali...hik hik hik


  4. mamalieyna Says:

    weehh..awatnya nama kita disebutkan 2x ni..adakah itu bermakna 2 kali jwpn yg harus diberikan..ihiks.. wokey ! lama tak menjwb tag ni..best2 nak jwb2.. :)..!
    *waa playgirl ek..haikal jgn ikut perangai mama yg satu ni yek!..tak baek.. :)


  5. ladybeerd: aper yg tak aci nih wanii


  6. emy: xper nati kita patahkan rotan


  7. bhulat: mmg betul jawapan tuh..kalo kita setia pun org lain xsetia..terasa diri diperkotak katikkan ahahahhaha


  8. mamalieyna: sbb u tukang komen paling top ..tang tu kena sebut 2x..hehehe


  9. bhulat: mmg betul jawapan tuh..kalo kita setia pun org lain xsetia..terasa diri diperkotak katikkan ahahahhaha