mek da ©™

Dear diary... wuhuuuuuu... nama je duduk johor, boleh kira dengan jari berapa kali datang sini. hehe...... tak best sangat pun tapi bab mencari  henbeg mmg best lagi-lagi bagi penggila jenama carlo rino macam mek nih kihkih..... sales sampai 70%. Nak cari beg raya katanya... nih pegi last month.


jalan kejap-kejap benti sebab nak amik gambo kat papan signboard kedai hahhhhhhhaaaaaaa..tu je keje..


tak mampu nak beli yg new arrival, yg sales nih pun jadilah... pun cantik. masih dalam bungkusan. yg kat rak ni hanya sample... kikikiki....janji carlo rino my favourite handbeg caisssss..p



lenguh kaki budak dua orang ni gara-gara melayan karenah mamanya hahahaa...


butik victoria secret juga menjadi tumpuan... ramai orang




leh tahan jugak harga coklat dlm kedai nih kikiki..




emmmm sedap


datang sini sebenarnya semata-mata nak cari handbeg dengan kasut je la.. so nih je la hasilnya 


nak jugak kakaka....


terserlah ke'happy'an ..eh betul ke idok perkataan nih kuikui......bertambah lagi koleksi carlo rinoku. emmmm tahun dpn xnak beli henbeg lah..eh leh caya kerrr???


mmg aim colour ni. so dh jumpa kaler ni terus grab. keychain mcm tu belum ade koleksi so nih je lah henbeg rayaku tahun ni...ape? tak cantik? hahahahaaaaaaaaa....  cili mulut tu kang kihkih


gigih cari kasut kat vincci... kesudahannya kaler nih jugak pilihan hati. simple. ok dah boleh raya!! poyo tol :P
Labels: ,
0 Responses