mek da ©™
Dear diary, hari ni mek nak berkongsi gambar menu-menu berbuka puasa mek sepanjang ramadhan tahun ni. Gambar ni adalah sepanjang minggu pertama hingga minggu ketiga berpuasa. Bila dah masuk minggu ke-empat nih dah malas nk setting meja. Haha.. boleh gitu? Menu agak simple, tahun ni baru sekali jejak kaki ke bazar, selebihnya kalo rasa nk mkn kuih-kuih tu just beli kat gerai berdekatan office. Tak pun encik suami je singgah bazar jap. Moh le layan gambar, abaikan alas yang tak berapa nak cun tuh.kui kui kui :p
















Kuih paling tak puas di makan ialah AKOK. hari- hari pun tak pe.

Selamat hari raya! eh awal norr wish nya.

Labels: , ,
0 Responses