mek da ©™

Dear diary,

Baru berkesempatan mencuba Mee Tarik Warisan Asli ni. Sebenarnya cawangan di Bandar Baru Uda, JB ni baru je dibuka. Masih panas-panas lagi orang kata hehe. Wah laju kak mek apdet, baru je pegi makan tadi kot kahkahkah (boss tak de pergi Korea, ko hanya mampu mkn mee china kat malaysia je lol).

Bersyukurlah........... :)


Buku menu, sebelum tu dah google2 dulu sambil pikir nk oder ape


Signature Mee Tarik, kak mek oder yg ni


tepat jam 1 ptg masuk sini, orang tak berapa ramai lagi


selang 10 minit... full house


Signature drink kot kat sini... Ba  Bao Tea 

Ba Bao Tea, minuman teh istimewa yg mengandungi 8 jenis bahan yg dimasukkan bersama. Bahan tersebut ialah kurma merah, buah laici, wolfberry, teh hijau, buah longan, buah apricot, gula kristal dan bunga kekwa. Kebaikan air ini ialah dapat memberi kesejukkan dalam badan pada hari yang panas.





Signature mee tarik
Mee Soup with sliced beef
RM 14.80
Review: 5/10 


haaa, yg ni best! basah-basah, sedikit pedas
Fried wet mee with sliced beef
RM 14.80
Review: 8/10



yang ni rasa dia masam-masam sikit
Mee goreng spicy diced chicken with pea pcs nuts
RM 15.80
Review: 6/10




mee tarik yg ber sup ni nak kata tak sedap idok la... cuma kalo pedas sikit & tambahkan rasa masam baru kowww... 





erkkk...


ok... yg goreng tu win, tengok la licin kawan aku kerjakan hehe...


live tarik.......... huhu


Total makan 3 orang 


nampak kurus sikit tak kak mek? hahahaha koyaaaaaaaaa


Yang belum cuba boleh lah try!



Mee Tarik Warisan Asli 
AddressJln Padi Emas 1/2, Kampung Skudai Kanan, 81200 Johor Bahru, Johor



"Mee Tarik Paling Best Di Malaysia"

Till then,
Mekda.
Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...