mek da ©™

9/3/2018 memori crazy crazy bersama BFF pergi berjimba ke Ikea Tebrau kihkih. Memang happening la kalo kami bersatu ye dok hehe......

Alkisah my bff dari kelantan datang nak repeat jjcm JB so ape lagi first nak breakfast kat ikea tebrau katanya... so lets gooo huhu


Kami sampai ikea lebih kurang jam 10 lebih.. tak de la jauh dari rumah kak mek.. 15 minit je kot kalo tak jem huhu...

Alhamdulillah suasana smooth........ tak yah berebut -rebut & beratur pjg masa nk amik makanan


si haikal tukang amik troli, walaupun kuar berjimba dgn bff, anak kena bawa ye hehehheee....



ini yg kami amik





amboi amboi hehe



makan-makan, borak-borak, lepak-lepak atas sofa macam nak tertidur



bff forever Insya Allah.........



senyum semewekk abam kaka


kek almond, not bad




selesai makan terjumpa lak sorang lagi bff dgn familynya... mek lin!!!



Awal-awal kak mek dh wassap mek lin bgtau nk breakfast sama-sama kat ikea tapi mek lin bgtau tak dpt join sbb ade urusan di sekolah.. biasa la cikgu kan always busy kuikui


tetiba je terpandang mek lin lps cuci tangan after abis makan... wah la weiii pandai ye mek lin prank kitorang hahhahahha...


maka suasana menjadi semakin kecoh dan haru biru kihkih


nama je sama-sama duk jb tp susah nk jumpa an an an


tq mek lin sbb sudi jugak jumpa kitorang


dah abis makan ape lg..round laaa sampai lebam



nk jugak posing budak2 ni


aktiviti lps breakfast... cuci mata lah pulakk


kemain mek zara yeee


sesi penuhkan beg kuning :p

kak mek berlagak tak moo pegang beg tu..last-last amik jugakkk




main masak-masak


xleh jumpa dapur anak-anak aku nih lah nape ek hahhaha


riuh jap


mirror selfie tu wojikkkk


mok ra


mok uya


mok da


bila dah settle bayar wajib beli karipap & aiskrim


opssssssssss


amboi shopping ape tuuu??



Kenangan bersama korang tak kan ku lupa kan cewahhhhhhhh



banyak beli buah tangan ye kihkih



tata......... hikhik

balik rumah telan karipap berhantu kihkih






Labels: ,
Reactions: 
1 Response
  1. - dieyana - Says:

    lapar weih! hahhaa! lama tak mkn mitbol ikea...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...